Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak si říkám: Co by na to řekl Chuck Norris? Skvělá kampaň. Teprve před pár dny jsem zjistil, že je Vaše.

0 0
možnosti
Foto

Obojí je špatně, nejen EET, ale i registr smluv. Stát by neměl provozovat podniky, které podnikají, kdyby omezil svou činnost na minimum, nebude třeba ani registru ani EET. Kvůli registru smluv se třeba řeší Budvar, proč musí stát provozovat pivovar?

2 0
možnosti
Foto

Ovce musí konečně pochopit, že jsou ovcemi, bez ohledu na to, co si o svém postavení myslí. Stát je jen zlegalizovaná a dobře organizovaná mafie.

6 0
možnosti

ano to říkali už mí američtí studenti...miluju Ameriku ale nenávidím naši vládu............a to bylo před více než 30 lety,,,

perverzní je každý stát který má perverzní vládu....a perverzní vládu má každý stát , který je v područí jiného velkého státu...a i ten první veliký stát poslouchá nějaký jiný ještě větší stát...a tak se dopracujeme až k perverzi v tom největším státě a ten způsobuje perverzaci všude a všeho....

občan volič má možnost volit na funkce lidi s minimálním sklonem k nekalostem..většinou to ale udělá přesně opačně...sedne si na vějičku....protože neví...a když neví, tak musí věřit....a přesně zde je obětí manipulací....

a kdo nic neví , musí všemu věřit..........je to vše jen a jen o zneužití evolučního věření

......a i vláda v tom největším státě je jen natolik perverzní nakolik jsou perverzní ty rody, které skutečně vládnou.....protože vlády to nejsou........vláda jsou jen loutky na špagátě, za které někdo tahá.........viz ono nedávné americké...FUCK THE EU

2 0
možnosti
Foto

Perverzní vládu má každý stát. Čím je stát větší, tím perverznější vládu má a naopak.

2 0
možnosti

Ano, podvedli nás. Proč nevolíme jen ty, kteří jsou ochotni sloužit občanovi?

Ohledně KDU-ČSL s autorem nesouhlasím, protože od kmotrů je osvobodil Kalousek, který si kmotry vzal do své strany.

:-)

1 0
možnosti

Naprosto přesné. Fakt jsem se hořce zasmála, když jsem to dnes četla. To je prostě ten úžasný koncept, kdy většina chodí do práce a deleguje vládnutí na onu menšinu, která nemá žádnou odpovědnost, nic negeneruje, jen buzeruje a s prominutím s přehledem s..e na hlavu všem těm, co ji živí. Co s tím? Přestat chodit do práce a jít do politiky? Nemám slov.

2 0
možnosti

Řešení je jediné: Nevolit ty korupčíky! Volit jen slušné politiky!

1 0
možnosti

Cim driv si prestaneme nalhavat ze zijeme v "demokracii" ale naopak v totalite, ktera se jen demokracii arogantne nazyva, tim dříve se přestaneme divit. Bohuzel.

5 1
možnosti

Nechat volně rozpustit komunisty, protože jak naznačoval V. Havel, všichni jsou načatí, tak to tedy dopadlo. To je ten chlácholený falešný altruismus dnešní levicové garnitury. Nejen vidno u nás doma.

0 2
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik