Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc hezky jste to sesumíroval.

V technické řeči se tomu říká účinnost, neboli podíl energie získané k energii vložené. Pokud by to bylo 100%, bylo by to Perpetuum Mobile 1. stupně (furt se točí a nepřestává).

A protože každý z kandidátů vložil nějaké prostředky a získal za ně nějakou pozici, tak remízové postavení, plichta nebo deuce hovoří o tom, že Trump získal stejné postavení při vynaložení poloviny těch prostředků co vložila Clinton.

Je tudíž daleko úspěšnější již teď.

26 3
možnosti
Foto

A kdypak ukáže svoje daňová přiznání? Třeba by mu pak fandilo ještě více lidí, jak se dá obírat erár.

3 11
možnosti
Foto

Skvělý rozhovor, děkuji. Možná to zpracuji a následně budu vyhozen.

3 3
možnosti
MS

"Chuck je prostě Chuck." ;-D R^

28 0
možnosti

Částečně máte pravdu, Trump je hrozba i když nevyhraje stejně jako rakouští Svobodní, holandská Strana Svobody, britská strana UKIP, maďarská Fidesz, polská strana Právo a spravedlnost a náš Donald Trump – globální hnutí “antiglobalismu”.

Sdílejí myšlenky a ideologii, přátele i investory. Překračují hranice, aby se mohli objevit na shromážděních těch druhých. Mají těsné kontakty s Ruskem – často používají ruské dezinformace – a také přátele v dalších autoritářských státech. Opovrhují Západem a hledají cesty, jak podkopat západní instituce. Považují se za revoluční avantgardu, podobnou jako kdysi bývala komunistická Internacionála nebo Kominterna – Sověty podporovaná organizace, která sdružovala komunistické strany v Evropě a ve světě.

3 25
možnosti
Foto

Ať je to jak chce, dle toho co vím je Trump lepší volbou pro zachování individuálních svobod lidí.

http://www.bawerk.eu/clanky/texty-jinych-autoru/volebni-cirkus-2016.html

21 2
možnosti