Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KR

vtipne glosy spinave politiky...jen tak dal

12 1
možnosti
MB

pan autor zapoměl zmínit: Ve stínu pokusu o sestavení vlády Andreje Babiše začal soud řešit kauzu, která dává nahlédnout do byznysových praktik budoucího premiéra. Výslechy obžalovaných tento týden soud zahájil proces v kauze zmanipulovaných zakázek na státní České poště. Před soudem se zpovídá mimo jiné manažer Babišovy firmy Agrotec, ale i firma samotná.A to je jen další příklad našeho spasitele ze Slovenska..

18 4
možnosti
MV

Ano, pan Babiš osobně řídí každý krok všech svých manažerů. Je to totiž pravý vůdce.

3 9
možnosti
MV

Bravo, hezké čtení :) Byť smutnější realita. Ale drobná poznámka. Autor zjevně sympatizuje se STAN a říká, že o nich není slyšet. Myslím, že je. Například v povolební debatě byl hezky slyšet pan Farský, když poněkud somnambulně prohlásil, že ANO chce vystoupit z EU, načež byl usazen tvrdým direktem pana Faltýka, aniž to ale postřehl a svou vítěznou náměsíčnost si udržel.

13 1
možnosti

V57a82š24e41k 66Ř37í45h65a

5. 11. 2017 13:05

To je teda Demagogické PR hodné komunisty v 50 tých letech.

4 19
možnosti
RS

ODS a TOP "vytvořili" Babiše? Babiš šel do politiky z úplně jiných důvodů. Pokud naivně doufáte, že o tom bude pravdivě mluvit, jste hodně naivní anebo jste "koblihář.

9 9
možnosti
MJ

Já pana Babiše dobře znám (i osobně, bohužel), takže mám docela jasno v tom, proč šel do politiky. Především chránit svoje kšefty, když už mu policie a další nešli tak na ruku jako za socanů. Nicméně fakt je, že pravicová vláda před ním a skoro všechny tzv. tradiční strany mu svou neschopností daly procenta, na jaká by si normálně nesáh.

26 5
možnosti
Foto

V90l41a24d81a 65V19a37n78e16k

5. 11. 2017 10:04

Přitom by stačilo nominovat lidi s čistým Lustračním osvědčením, a takové kteří nejsou obvinění z podvodů...ANO sekta takové slušné lidi asi nemá..

11 11
možnosti
TV

Zatím je to hodně zajímavé na politické scéně. Ne že se nic neděje.

2 0
možnosti
PN

Babiš je fakt zdrtil. Se 78 pos.anci není schopen dosáhnout většiny.

3 5
možnosti

Zábavný názor islamofila.

0 3
možnosti
MJ

Ale houby, je to presne naopak. A navic na rozdil od vas o islamu i neco vim. Pisu takovou knizku, jaky je opravdu zivot mezi Araby, jednou si to prectete a uvidite, jak to s tim -filstvim je.

1 0
možnosti
SL

Plány imperialistů zhatí kobliháři boubelatí.

3 6
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik