Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skoro tak, jak píšete, až na to ODS. Ale na to, že mají sotva přes 10 procent, zastávají zřejmě staré přísloví o tom, že drzé čelo lepší poplužního dvora, a že jste opomenul komunisty, s kterými sice nikdo nemluví, ale těch pár hlasů, co jim vymírající voličská základna dopřála, může být při rozhodování jazýčkem na vahách. Pořád se ale nemohu zbavit dojmu, že se tam dostala TOPka nějakým podvodem, když to celou dobu vypadalo pro ni takřka beznadějně a na závěr taková smršt hlasů. Zdráhám se věřit, že je zde tolik darebáků v národě co mají žaludek na to dát hlas straně , kde je Kalousek. Nemá smysl lamentovat nad nějakou spravedlností či nespravedlností, kapitalismus je jen jeden a v něm nemá nějaká spravedlnost místo, protože tam kde jde o prachy, vyhrává jen ten, kdo je větší svině. Vše tady u nás dokazuje, že český kocourkov je od samého počátku typickou banánovou republikou, kde o moc a peníze bojují znepřátelené mafiánské klany a k nim přisáté politické vyžírky.

8 11
možnosti
TV

TOP09 vynesly do sněmovny hlasy ze zahraničí, Prahy a část středočeského kraje. Jde o poslední hlasy, které většinou do sčítání přijdou. Proto ono nedopatření. :-)

5 0
možnosti
JH

Mluvíte mi z duše.

Vzpomínám si jak to dopadlo u sousedů na Slovensku, kde pak po volbách na sebe koukali Dzurinda a spol. jak trubky.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu........[>-]

4 0
možnosti
RG

Mne zase znervózňeje opěvování Babišovských úspěchů, které nejsou veškeré žádné. Jenom populismus, populismus a populismus.

9 14
možnosti
JK

J61i22ř38í 79K91u47n83e78š

3. 11. 2017 20:47

Popište nám prosím, co si v tomto případě představujete pod pojmem populismus. Prosím uveďte konkrétní příklady z praxe. Děkuji.

12 2
možnosti
JK

Celkem v tom povolebním kolotoči zapadá, že AB JE NESCHOPNÝ se s někým domluvit. Ještě tak uplatit někoho tím více či méně teplým křesílkem výměnou za absolutní oddanost, pořád mu nedochází, že většina lidí jeho ani ANO nevolila, nechápe, že občané nejsou zaměstnanci. Jedná z pozice síly jen díky hradnímu staříkovi, který má poslední přání, které jediné pohladí jeho nekonečné ego. Nebýt Miloše, AB to na premiéra nedotáhl, právě proto, že je NESCHOPNÝ.

10 17
možnosti
JM

J86u69r50a 81M71a15z97i54k

3. 11. 2017 15:42

Pane Kučero, nejste blb. To co píšete je produkt pro menšinu s menšinovým IQ. Populizmus pojatý amatérsky ad absurdum. Čtenář v cílové skupině nemusí obsah, ten je mu na nic, ale jednoznačně vidí slova AB NESCHOPNÝ. Takový člověk zabere a volí nevítěznou stranu loserů, Moc hezký BLOG autora budu sledovat a kladně hodnotitR^

8 1
možnosti
Foto

Vás si, kolego píši R^ a dělám uzel na kapesníku. Abych nezapomínala číst.

9 2
možnosti
MD

jak byste chtel aby to skoncilo?Zatim dobry! Stara a notoricky stat rozkradajici bratrstva se hrouti, takze Babis plni svoji roli katalyzatoru, neboli urychluje chemickou reakci ktera zbavi roztok kalu. Zatim znicil komunisty a CSSD, mladym umoznil vstup do snemovny formou piratskeho prepadu a zesmesnil zoufalce Kalouska. STAN vraci do regionalni politiky aby jim velky kluci neublizili a Ja jsem spolojen.

21 3
možnosti
JK

Stará a notoricky stát rozkrádající bratrstva se hroutí a nastupuje nové bratrstvo, ještě razantnější. :-/ To je nějaká výhoda ?

17 6
možnosti
JH

J64a21n 65H38o29r41a

1. 11. 2017 23:03

Pro pobavení asi dobré, ale nějak nevím, proč by měli "nařčení" politici někde hýřit aktivitou (jedna taková typicky hradní byla včera k vidění na ČT). Vše se odvíjí od ustavení PS, na které dojde 20. listopadu, třeba tam i dorazí znovu žádost o vydání Babiše s Faltýnkem a pak se to celé i třeba dotud vyjednané může zcela změnit. Tam se bude lámat chléb, tam ať ti dva ukáží, jak se sliby plní a jak se opět na vlastní žádost nechají vydat. Jestli se stane normou, že jakákoli odpovědnost (ať již politická či trestní) je pouze řečnický obrat bez skutečného dopadu, pak se mi ztrácí i to pověstné světýlko na konci tunelu ...

1 1
možnosti

právě proto, že jakákoliv trestní odpovědnost politiků a jejich kamarádíčků nikdy nebyla vyšetřena natož odsouzena mohl kdokoliv sebrat ze země velkou část nespokojených voličů, že to udělal Babiš, je jen shoda okolností

5 0
možnosti

Dobrý večer, Martine, sleduji vás na FB, aniž bych tušila, že píšete taky sem. A to je moc dobře. Dnes opět naprosto přesně, vtipně a výstižně, dávám karmu. Nejen proto, že konečně čtu něco dobrého o Ivanu Bartošovi a Pirátech, od kterých někteří lidé dávají hned ruce pryč, protože si mysleli, že vezmou baseballku a budou jen bořit, ale za vaše realistické zhodnocení situace. Jen se trochu taky bojím, co bude v lednu... Zdravím! :-)

11 0
možnosti
PK

Bylo to již popsáno v komentářích stručněji nebo obsáhle. Takže já jedním slovem. Karma

11 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik