Diskuse

Až bude Česko lepší než Západ...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kam by se tohle mělo tesat? Do hlav !!

0 0
možnosti

Karma, ale nějakou připomínku bych si dovolil. Jak už zmínil někdo níže, nespokojenost je motorem pokroku. A pak mě zaujaly věty ... Možná teď taky řeknete, že ten pravý Západ, po kterém jsme toužili před 30 lety, už neexistuje. Že se Západ zkazil, že je nebezpečnější a míň čitelný než dřív. Možná. ... Ne možná, ale určitě. Už to je více než 10 let a to se ještě s přivřením oka dalo mluvit o tom pravém Západu, jsem řešil zda tam zůstat, nebo se vrátit domů. Ale už tehdy jsme měli (s manželkou) pocit, že to není úplně to vysněné. A nejhorší bylo, jak rychle, pozorovatelně, se spousta věcí měnila k horšímu. Rozhodl jsem se správně, je to tu skvělé.

0 0
možnosti

To je sranda.

Posledních pár dní (týdnů (někde i déle)) se o marketingu a jeho tvůrcích v Česku docela hodně píše, ve vztahu k politice.

Asi to souvisí s reflexí průběhu voleb, respektive s pokusy (v širším kontextu) popsat proč jsou některé politické subjekty najednou atraktivnější.

Jo, publicisté momentálně reflektují to co snad každý soudný člověk vnímá už pár let.

Velice zkratkovitě to, že forma komunikace (v politice) je významnější než obsah.

A i ten proklamovaný (či myšlený) obsah skoro nemá už žádný vztah k reálné politice (nebo spíš reálnému fungování jednotlivých subjektů v rámci svého zařazení ve státním systému).

Ale vlastně skoro se vším ve Vašem blogu by bylo lze souhlasit, kdybyste to nezabil tím posledním odstavcem.

Jak bych mohl brát i zdánlivě vážně někoho, kdo dospěl, k tomu co píšete ve svém blogu v posledním odstavci, až dnes.

Já tak žiji už dvacet let a připadá mi to naprosto normální.

Ale sorry jako, Vy jste se vlastně pragmaticky do dnes věnoval té "tlusté prkenici", o které dnes píšete, tak jste logicky uvažoval dosud jen o Vašich "milovaných pragmatických" tématech. No snad ty Vaše vtipné (opravdu) reklamy vyřešily Vaši "tlustou prkenici" a od teď dáte své tvorbě zásadní etický obsah a Vaše blogy třeba začnou být vnitřně pravdivé.

1 0
možnosti
Foto

Za mě karma....R^

0 0
možnosti

Nespokojenost je hnacim motorem pokroku. Az jednou budeme se vsim spokojeni, tak to bude zacatek konce.

3 1
možnosti

J76a59n 80S62e32m41i98k

15. 11. 2017 13:56

Byt nespokojen,stezovat si a divat se na vsechno negativne je zakladni rys ceske povahy;-D

vtipne je kdyz se me moji kolegove ze zapadni Evropy co tu ziji cas od casu ze zase potkali nejakeho jinak inteligentniho ,vzdelaneho a slusne vydelavajiciho Cecha ktery na ne vysypal jak je CR na konecne,jak se tu umira hlady a zjevne ,mel dojem ze tam odkud prisli maji zivotni uroven 2x vyssi a ke koupi bytu nepotrebuji hypoteku;-D

Vzdycky to musim vysvetlovat ze podobne jako pro Americana musi byt vsechno zasadne "great" a "awesome", pro Cecha naopak....ze proste je to takove kulturni specifikum

1 0
možnosti
Foto

Ve Svycarsku to neni o mnohe jine, lide si permanentne na neco stezuji[>-]

0 0
možnosti

Člověk by tak rád důvěřoval policii a soudům, ale pak se podívá například na Černé ovce, kde běží reportáž o tom, jak leasingová společnost pošle peníze místo klientovi obchodní zástupkyni, která je zpronevěří a leasingová společnost je následně vymáhá po klientovi, který ty peníze nikdy neviděl. A soud jí to konání posvětí !

4 0
možnosti

J96a37n 32P31a73v75e37l

15. 11. 2017 13:30

Já nemám televizi, takže nevím, jak obvykle vypadají. Ale nedávno jsem na návštěvě viděl kus a musím říct, že jejich reportáž byla ošklivě tendenční. Prostě cpali divákům svůj názor.

1 1
možnosti

My doženeme Západ? Už jste viděl, aby kolonie dohnala svou matku, která ji potřebuje hlavně jako zdroj levné pracovní síly a odbytiště pro to, co by doma neudala?

4 1
možnosti

J16a71n 19S73e57m17i33k

15. 11. 2017 13:58

Treba Irsko- predehnalo Britanii

nebo Singapur, nebo Hongkong ji taky predehnalo

;-)

2 2
možnosti