Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. Zeman ma nejaky slovo pri tvorbe zakonu? A co cesky capital v Cine, neni nahodou vyssi?

2. Odpurci Zemana dodnes zda se nepochopili, ze mluvil o nich... to ale nejak tak vyplyva z te citace znameho psychiatra.

3. K "lukoilovi" se vyjadroval, vyhledat clanek...

4. To aby si lide volili nekoho, kdo ma jiny nazor nez oni?

5. Pozitivniho toho udelal spoustu, pochvalil dobre, zkritizoval, co je spatne... zase, hledejte sam jeho nazory na veci okolo, rekl jich dost.

.... nemam rozsahly archiv jako neziskovky, ani nejsem placen za vyhledavani na netu, cetl jsem... vy ocividne nazory Zemana nectete, asi vas nezajimaji, je to vase pravo, ale pak neagumentujte o necem, co nevite.

8 6
možnosti
MV

Velmi pěkný rozbor, děkuji za něj. Můžu prakticky se vším souhlasit.

Ano, je možné, že Miloš Zeman znovu vyhraje. Pak to opět bude i můj prezident a opět to budu uznávat, i když bych radši někoho jiného.

Na Miloši Zemanovi mě nejvíc mrzí, jak ten člověk zachází se svými kvalitami. On je velmi chytrý, velmi schopný a dobrý řečník. I názorově s ním většinou souhlasím. Kdyby chtěl, byl by výborný prezident. Ale on radši dělá "bonmoty", "popichuje", sem tam zalže, je ješitný, pomstychtivý a chybí mu základní lidská slušnost, pokora a schopnost narovinu přiznat chybu a omluvit se. A obklopil se lidmi typu Mynář a Nejedlý. Ovčí Mluvčáček z Haló novin je už jen taková smutná třešnička na dortu.

V podstatě mě mrzí, když člověk, který má všechny předpoklady být dobrým prezidentem a který je mi navíc názorově dost blízký, se v úřadě chová tak, jak jsme viděli posledních 5 let...

12 2
možnosti
JS

J68a98n 90S88o87u75k51u89p

12. 1. 2018 18:59

Dobrý řečník už není. Kdy jste ho viděl naposledy v ostrém dialogu?

1 1
možnosti
Foto

Zato - vy jste asi přesvědčen o tom, že jste 1... Budiž Vám přáno, reklamní "kryso"... ;-)R^

2 15
možnosti
RF

R36o37b25e92r18t 48F25u48s97s

12. 1. 2018 13:20

Čtvrt století byli ve funkci dědulové, zkusil bych nový trend a dal příležitost někomu mladému. Nemuselo by to být špatné, nemstí se, není zavázán a myslí nesvázaně!:-)

1 2
možnosti
JV

Asi máte v lecčems pravdu, ale ta pravda je jen částečná, protože mnoho výpovědí se hodí i na Zemanovy předchůdce. I já mám mnoho kamarádů, kteří budou volit někoho jiného, a zajdu s nimi na pivo. A každý má své argumenty pro svého kandidáta. A každý prožil něco jiného a jinak a je na tomto světě delší nebo kratší dobu. A také mnohdy musel říci nebo udělat něco, co nechtěl, aby "přežil". My, starší, proto víme svoje. Zklamal jsem se v 68. roce, ještě více jsem se zklamal v 89. roce. Nechtěl bych se zklamat letos. A nepřeji to ani Vám.

1 0
možnosti
VP

Pane pisateli, právě jste mně přesvědčil. Jdu volit Zemana.[>-] Vy očividně nevíte zhola nic.

P.S.: Drahoš = poslušný aparátčík komunistického režimu, mnohokrát prověřen a odměněn cesty na západ (během normalizace! víte, co to znamená?)

Horáček = během normalizace šéfredaktor svazáckého časopisu, vedle toho stihl ještě dělat valchaře a veksláka.

13 17
možnosti
JH

Problém je, že on u kavárny nikdy nedostal ani pramalou šanci. Již od svého zvolení ai kavárna myslí, že oni jsou něco víc a pořádají nevhodné protesty, zesměšňující a urážející!!!! Dětem jsou pak servírovány přisprostlé hry, kde je karikován a zesměšnovánRv

11 14
možnosti
JK

Takže urážky a sprosťárny ze strany prezidenta jsou normální a pokud se mu to vrací ve stejném duchu je to zesměšňující a urážející. Předchozí prezidenti dostávali a dostávají i dnes také co proto, ale sprostých výrazů se vyvarovali. Důstojnost není na prodej, když ji někdo nemá v apatice ji nekoupí.

17 1
možnosti
JK

Zeman u mě nevolitelný také proto, že opakovaně sprostě a lživě kope do osobností, které se již nemohou bránit. Pokud se za ně úspěšně brání žijící příbuzenstvo, není schopen ani prosté omluvy, nechá se odsoudit a pohrdá i právním státem, který by měl být pro prezidenta to nejdůležitější.

Výborně napsaný článek, klobouk dolů. Rozumná, konstruktivní a věcná kritika bez urážek, postavená na vlastním názoru je něco co se vidí málo.

17 8
možnosti
KJ

Dobry.

Jen.

Prezident ma problem v CR realizovat svoji politiku, tedy je spravne ze to nedela. Takze prakticke uchopení treba Hedvabne stezky atd je na podnikatelich, vlade atd.

Ad cinske investice atd. Je vubec o co stat?

A dalsi negativni hodnoceni:

Bohuzel je to prast jak uhod.

Který z kandidátů nekdy nejake mel nebo prezentoval pred kampani???

Sahara ducha se bohuzel ukazuje uz u druhych voleb.

1 2
možnosti
Foto

Zajímavé, jak se známí agenti StB vynořují a bojují za zvolení Miloše.

Někde jsem viděl takové prosté heslo, které se v tomto případě hodí citovat, "kdo pracoval pro "Ivana", bude volit Zemana":-)

5 6
možnosti

Agenti StB? Není divu! Vrána k vráně sedá! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik