Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Otevřený dotaz redakci Idnes.

Proč v kolonce top karma a nejčtenější jsou skoro samé prozemanovské agitace, když tento článek má karmu i čtenost mnohem vyšší, než všechny v uvedených žebříčcích?

0 0
možnosti
Foto

J97a10n 15V84a41l57a41l83í72k

22. 1. 2018 21:20

Opravdu tam chcete člověka, který místo obyčejných lidí slouží pracháčům v pozadí?

Zdroj: https://martinjaros2.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=642799

a kdo stojí za Drahošem?

0 0
možnosti
Foto

J70a21n 89V38a94l93a61l82í69k

22. 1. 2018 21:16

no a proč volit Drahoše by jste nenapsal?

0 0
možnosti

Ještě bych dodal:

https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr-milos-zeman/vybrane-projevy-a-rozhovory/732.shtml

Zeman:

Víte, názorové změny jsou spojeny se jménem Winstona Churchilla, který říká, že „Jen idiot nemění svoje názory“, konec citátu.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1121155-slouf-je-zpatky-zeman-jeste-nepriznal

„Pokud jde o Miroslava Šloufa, nevím, jestli tady vůbec je,“ řekl Zeman. „V každém případě platí, co jsem o něm řekl, a já své názory neměním,“ dodal

0 0
možnosti

J12a52n 16H61a27m70a91k

17. 1. 2018 22:38

Hele mladíků pomlouvat 2 kandidáty na prezidenta je hřích.

0 0
možnosti

J39a34r96o 37S13o68t89o25l92a

16. 1. 2018 17:10

Mne už z toho bolí hlava. Podpora anti-Zemana - však to je hnus.

Dovolím si citovat Václava Havla: "Byl bych nerad, aby se příštím prezidentem stal nějaký zasloužilý profesor egyptologie, který nakonec bude zvolen jen proto, že nikdy nikomu nevadil a nikdy nikoho nenaštval." Václav Havel, 1997 (nevěřící nechť si to ověří, já si výrok osobně pamatuji z úst Mirka Topolánka, když kandidoval jiný anti-kandidát)

Přátelé díky prezidenta Havla tady máme svobodné volby! Ať si volí každý koho chce, ale postavit to na tom, že každý je lepší než Zeman je hnus. To si myslím, že si nezasloužíme.

Tak šťastnou ruku ve druhém kole!

3 5
možnosti

Dovolím si s argumenty polemizovat, vzhledem k tomu, že blog je určen mně. :-)

1. Souhlas, Zeman jako prezident nic nedokázal, ale ani nic nepokazil. Média vidí jenom samé kiksy a Zeman nemůže podle nich udělat nic dobře. Nicméně Euro ne je názor více odborníků, kteří momentálně převažují nad těmi, kteří Euro tlačí. Co se týče Číny, Ruska, alespoň se snaží připomínat v zahraničí, že ČR existuje. A to i svými postoji a negativní reklamou.

2. Viděli jsme, že i Drahoš lpí na svých kontroverzních přátelích a nehodlá se jich zbavit. Jaký by to byl člověk, který byl odhodil všechny kolegy jenom proto, aby se zalíbil veřejnosti? Má se rozvést s manželkou a nabrnknout si mladší po vzoru Paroubka, Topolánka apod.? Pokud je Zeman loajální ke špatným lidem, nemusí to být vypočítavost, ale obyčejná lidská láska. ;-)

3. Tady souhlas, že by se mohl víc omlouvat a méně říkat své názory jako výroky. Tady zapracovalo stáří, ale i nepřátelský tisk, vůči kterému je Zeman neustále ve válce a raději poslouchá názory patolízalů než kritiků.

4. Co se týče uprchlíků, je dobře, když alespoň v tom je prezident konzistentní s lidem i vládou. Vzhledem k žalobám musíme působit jednotně.

5. Tady nesouhlasím. Nejsem jeho fanynka, abych sledovala každý rozhovor, cesty po krajích, ale vždycky něco pochválil. Rozdal vyznamenání nejenom VIP, ale i občanským hrdinům. Navíc média se soustředí na to, co se stalo špatně, tak je jednoduché na klady zapomenout nebo je nepostřehnout.

Závěr: O Zemanovi víme úplně přesně, co je na něm špatně. Jediná slabůstka nebyla zamlčená. Můžeme toto prohlásit o Drahošovi? Má být prezidentem člověk jenom za to, že nic nepokazil, protože nic nedělal?

4 6
možnosti

Stačí přečíst vaši lež, že nic nepokazil.....

1 0
možnosti

M22a30r71e50k 93Š22n63o33b11r

16. 1. 2018 15:48

Děkuji za smířlivý článek. Přesto si dovolím napsat pár poznámek.

V prvé řadě uvedu, že jsem v prvním kole volil pana Jiřího Hynka a ve druhém kole dám svůj hlas Miloši Zemanovi. Pan profesor Drahoš je jistě sečtělým, chytrým člověkem, ale na mne působí nudně, úřednicky. Mám z něj pocit, že by byl šedou myškou na Hradě a prodlouženou rukou Macrona a Merkelové, že by se nedokázal důrazně ozvat, pokud by se mu něco nelíbilo. Miloš Zeman je svůj a takový bude, starý pes se prostě novým kouskům nenaučí. Vnímám, že má mnoho vad a nedostatků. Vnímám, že ho patrně dohání jeho nevalná životospráva. Vnímám, že má kolem sebe problémové lidi (volba spolupracovníků podle mého nikdy nebyla jeho silnou stránkou). Na druhé straně si na něm cením jednu věc a to, že dokáže jasně říct názor i když třeba není zrovna populární nebo i když se jej ostatní politici v rámci dnes užívané "korektnosti" bojí vyslovit, jako například to, co řekl nedávno o Krymu.

Nedělám si o Miloši Zemanovi iluze, ani před pěti lety a ani před nynější volbou nebyl mým favoritem. Nečekám a jako občan ani nechci, aby mi jako prezident dodával optimismus (ten si dokážu dodávat sám tím, že se mi něco podaří atd.), to nedělal ani Václav Havel svými řečmi o "blbé náladě".

Není to pro mne volba mezi dobrem a zlem, spíše je to volba té, podle mého názoru, o něco lepší ze dvou špatných variant. Pan profesor Drahoš je v mých očích člověkem s nejasnými názory, a proto mu nemohu dát hlas. A jelikož mám pocit, že kdybych k volbám nešel, tak bych i tak v podstatě panu Drahošovi svůj hlas dal, tak raději k volbám půjdu a budu volit Miloše Zemana i při všem tom, co mu je vytýkáno a i s vědomím rizika, že třeba nebude schopen svůj druhý mandát dokončit, pokud tedy bude zvolen.

Jinak se mi také nelíbí to vzájemné útočení obou stran.

3 6
možnosti

Lepší je jasný, soudem 7 x uznaný lhář. Tady podle vás, asi vám to bude sympatické, gratuluji.

3 0
možnosti

Na tomto článku je nepřijatelná záměna České republiky s problematickým "Českem".

0 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik