Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako vždy: perfektní, výstižné a ještě vtipné ! R^

Tak teď už víme, jak bude vypadat druhé kolo. Za sebe si strašně přeju, aby to moje oblíbené Volvo natrhlo tomu ZILu ... třeba ... pneumatiky .

Ale nebude to mít v těch debatách lehké, hnojomet má 14 dní na zbrojení a fabulátoři zaručeně jedou jak fretky.. A že to teda bude makačka: na Volvu se obtížně hledají a nacházejí tak zásadní nedostatky, aby ho člověk kvůli nim nechtěl mít ..

1 0
možnosti

P97a91v93e24l 42P48o21n24e38c

12. 1. 2018 10:27

Jen je škoda, že pan Horáček si vybral za poradkyni poněkud sluníčkovou Magdu Vášáryovou: https://www.respekt.cz/spolecnost/dienstbier-kde-se-v-nas-bere-ten-strach

0 0
možnosti
Foto

Nejen v TG RR propadl. Naopak, propadl ve všech autotestech. Zůstala jen ,,top marka";-)

0 0
možnosti

Osobně nechápu, (viz blogy), proč se objevují dehonestační poznámky na kandidáty. Ukazuje se, že máme slušné lidi, dokonce s IQ 150, jazykovou výbavou a transparentně movité. Jeden kandidát dokonce říká, že pokud opustí svou firmu a bude brát plat prezidenta, tak mu příjem poklesne. Věřím, že jeden z nich uspěje. Mají to ovšem těžké - Nebyli v KSČ, asi nemají napojení na STB - či jinou podivnou partu, zřejmě ani nepropadli toxikomanii ! Navíc jsou vzdělaní a usnout v klenotnici, by asi nedokázali. Nejhorší je to, že pokud neuspějí - tak se nic neděje. Budou vykonávat své profese dále - No to je taky hrozné, vždyť oni mohou být i nezávislí ! Jak říkám, šance chabé, ale jsou ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Nejste sám, co nechápe. Zopakujte si zákl. motivace lidského činění a bytí. Ty skutečné, nikoli ony, atˇ přímo, či zprostředkovaně ,,proklamované";-)

0 0
možnosti

V hodnocení adeptů na prezidentský úřad se s Vámi stoprocentně shoduji. Je to dost těžká volba... z prvních čtyř Vámi uvedených kandidátů bych na Hradě ráda viděla každého z nich. Ještě počkám na dnešní superdebatu.

Díky za skvělý blog a karma.

5 0
možnosti

Piráti, Horáček,... tak se nám to "vlastenectví" hezky rýsuje. ;-)

0 0
možnosti

No to víte, podle mě opravdový vlastenec hlasuje pro lidi, co zemi pomáhají, místo třeba usvědčených lhářů, co jí dělají v cizině ostudu. Ale každý ať si volí, koho chce, máme svobodu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik