Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Drahoš ani náhodou-muslimové sem nepatří chtěli by tu mešity,peníze atd.;-O[>-]!!

4 14
možnosti
JO

Jestli jste si nestačil všimnout, tak sem ani nechtějí. Čili vaše obavy jsou zcela zbytečné.

1 1
možnosti
MK

"My jsme říkali, že to budou říkat ... a PROTOŽE to teď říkají, tak to nemůže být pravda!"

2 0
možnosti
Foto

Pane Jaroš, "dobré volby" rozhodně nejsou ty, jak je definujete ve svém blogu, že se spojí všichni proti jednomu a udělají si z toho pro hlupáky program. Dobré volby ve skutečné demokracii, ne v tom panoptiku, které je u nás, jsou definovány férovou volební kampaní, nezávislými a nezkreslovanými informacemi alespoň z veřejnoprávních sdělovacích prostředků a neznevýhodňováním žádného z kandidátů ze strany médií.

Dobré volby jsou ty, kdy vyhraje kandidát s vlastním, pevným a hlavně jednoznačně definovaným názorem a plánem jak svůj názor realizovat.

Dobré volby jsou ty, kdy se strany, které ve volbách neuspěly z výsledků voleb poučí a zlepší svůj přístup namísto toha aby spustily pláč a dštění síry na hloupé voliče.

Dobré volby nejsou rozhodně ty, když vyhraje kdokoli jen ne jeden z kandidátů.

Dobré volby nejsou ty kdy zvítězí názor vnucovaný dennodenně sdělovacími prostředky někým, kdo sám sebe definuje jako inteligenci národa a přitom jen papouškuje zkreslované a nevyvážené informace sdělovacích prostředků, ale protože má přístup do médií tak je slyšet hlasitě.

Pane Jaroš, budou podle vás tohle dobré volby, i když zvítězí navzdory všem mediálním masážím pan Zeman? Nebo budete ve svém blogu psát něco ve stylu obvyklých povolebních mediálních uplakanin, pokud volby nedopadnou tak jak si hrstka domělé inteligence představovala: Zase tyto volby rozhodovali důchodci, neinteligenti a venkované (slovník Pražáků), přesto, že nikdo na volební lístek neuvádí ani věk ani sociální postavení? Nebo půjdete dál a budete psát něco o vlivu ruské propagandy?

Víte pane Jaroš, já bych snad ani toho pana Zemana nevolil, protože si myslím, že už by si zasloužil odpočinek a taky s ním rozhodně ve všech názorech nesouhlasím, ale musel bych mít na výběr. A takové blogy jako je ten váš spolu s do očí bijící protizemanovskou propagandou vedenou sdělovacími prostředky (které by měly být nezávislé) mi na výběr nedávají. Takže i vám může pan Zeman poděkovat za dobrou práci pro něj.

37 10
možnosti
VS

Vite, jak se zjistilo, ze Zemana volili spise starsi, mene vzdelani (s inteligenci nezamenovat) a z vesnic?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 20
možnosti
PK

P38a59v39e46l 73K60h32a77i95l

17. 1. 2018 19:27

Takže vy se rozhodujete podle toho co kdo napíše do blogu? Svatá prostoto. Pokud máte partnerku zajímalo by mne na základě koho jste se pro ni rozhodl ;-D?

17 3
možnosti

Drahoš to koukam pojal v americkem stylu...

Ruské tajné služby mají zájem na tom, aby byl Miloš Zeman znovuzvolen. Nemůžu to dokázat, ale i BIS to připustila ve své výroční zprávě.

https://www.irozhlas.cz/volby/prezdientske-volby-2018-jiri-drahos-rozhovor_1801141745_jgr

17 1
možnosti
JK

J39a93n 90K12a56š60p51a46r

17. 1. 2018 2:41

.. a teď všichni svorně půjdeme a zvítězíme. Kupředu, levá...

Ta minulá agitka byla lepší, pane autore, tohle už jste trochu přehnal. Brr

16 19
možnosti
JK

J53a87i 94K97u17d14o

17. 1. 2018 8:51

Hm,Kašpar...nomen omen ;-D

3 4
možnosti
Foto

Pan Drahoš není zkušený politik. Nedělal starostu ani v Dolní horní a míří rovnou na post presidenta. V následujících 5 letech to v EU nebude růžové a tak je potřeba prezidenta v politice zkušeného.

16 24
možnosti
PK

Zkušenosti jsou vám celkem na nic, když potřebujete něco politicky zobchodovat, ale bez pomoci ochranky nevylezete tři schody. To je každodenní práce na mnoha frontách s mnoha lidmi, viz Masaryk před vznikem ČSR.

4 3
možnosti
IZ

I30v45a55n 70Z14y71k36á59n

16. 1. 2018 22:42

Nechť je každého volbou, koho si zvolí. Ale neodpustím si poznámku. Volit prezidenta podle kritéria č.1 slušnost, to je asi tak relevantní, jako vybírat si psí plemeno pro hlídání domu podle toho, jestli mu padne bodíčko po mém synkovi.

Fakt mi to hlava nebere, přiznám se. Jsem asi z jiného světa, z totálně jiného těsta, ale mne zajímá, jak někdo, kdo by měl být státníkem, bude štítem bránícím zájmy naší země. A ukažte mi historicky zpětně nějakého státníka, panovníka, který postavil úspěch svého panování primárně na slušnosti. S takovým si ve světě zorou, co bude potřeba.

14 14
možnosti
PJ

Pravděpodobně vám nedošlo, že dějiny lidstva nejsou ničím jiným, než zabíjením. Proč asi? Slušnost je základní vlastností člověka, který má vést, reprezentovat a být vzorem.

3 2
možnosti
MJ

Vážení, pan Drahoš je skutečně vzdělaný a chytrý člověk, ale to je pan Zeman také. Rozdíl je v tom, že pan Zeman na Drahoše nekydá špínu tak, jako Drahoš na Zemana. To mu prostě normální lidé nemohou zapomenout, ale volit ho jistě proto nebudou.

12 20
možnosti
JK

Pan Zeman nekydá špínu na Drahoše. On ji kydá na každého, kdo mu nepřikyvuje.

18 6
možnosti
JN

Milý Jaroši, autore článku. Není třeba hledat kompro na Drahoše, stačí si o jeho politických postojích a pronesených větách, vše přečíst na Wikipedie. Nemyslím tu spodní část, kam přidávají lidé odkazy na články, ale tu ověřenou a pravdivou, kde je napsáno co kde řekl a podepsal, ještě než si začal vše přizpůsobovat voličům, aby ho zvolili. Po přečtení jsem dospěla k názoru, že je pro mě opravdu nevolitelný.

15 11
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik