Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Excelentní, do puntíku naprosto přesně vystiženo! Kéž by takto uvažovalo co nejvíce lidí! Kéž by (nejen) v podobných situacích zahodili lidé svoje dokola omílané politické vášně, vzali rozum do hrsti a chovali se konečně racionálně a solidárně!!

Veliká karma, pane autore.R^R^;-)

21 1
možnosti
Foto

Výborně napsané!!! Naprosto souhlasím, vystihl jste to svižně a pravdivě! R^

29 2
možnosti
MN

M71i74l62a44n 97N74e29t42r62h

11. 3. 2020 14:02

Jako od božského Andreje !

1 9
možnosti
MS

Hezký pravdivý článek.

9 0
možnosti
ZD

Málokdy mohu vyjádřit plný souhlas s celým textem jako s Vašim. Už o té naší povaze psal Borovský jak by nám to vlastenčení... však víte. Hezký den přeji.

14 0
možnosti
Foto

Výborně řečeno, pane Jaroši. Ačkoli nemám pana Babiše obzvláště v oblibě, kroky vlády se mi jeví jako racionální. Čekal bych, že se objeví zpráva o vyčlenění jednotek s ventilačními přístroji pro ty nemocné, kteří budou mít závažné dechové potíže. A každodenní apel na ohleduplnost občanů vůči okolí.

Wir schaffen das. R^

4 1
možnosti
ZD

Jenom ta zatracená EET - tu kdyby ještě kvůli viru zrušili...

4 5
možnosti
Foto

I94v66a19n 83M59a80r37e27k

11. 3. 2020 7:21

Naprostý souhlas a karma pane Jaroši. R^[>-]

7 0
možnosti
AC

Skvělý přístup a postoj. R^ Děkuji za tento střízlivý názor.

Bohužel řada lidí stále nechápe nebezpečný potenciál této epidemie a srovnávají ji se sezónní chřipkou, jež máme zmapovanou, známe její potenciál šíření a náš zdravotnický systém je schopen její nároky na lůžka absorbovat.

Co je důležité, zavedená přísná opatření nebudou fungovat na 100% - ale i kdyby měly fungovat jen na 70%, průběh epidemie mohou výrazně zpomalit. Současný zdravotnický systém není schopen ji absorbovat - nechá-li se jí volný průběh, jak rádi například někteří naši odborníci. Tito lidé nechápou souvislosti a uniká jim přesah, který má tato epidemie mimojiné v rámci ekonomiky, politiky atd.

37 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22826x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik